Jilin Chunyi Industrial Co., Ltd
Jilin Chunyi Industrial Co., Ltd
Hjem> Produkter> Perilla frøolje> Linolsyretype perilla frøolje> Perilla ocymoides bladolje
Perilla ocymoides bladolje
Perilla ocymoides bladolje
Perilla ocymoides bladolje
Perilla ocymoides bladolje
Perilla ocymoides bladolje

Perilla ocymoides bladolje

Betalings type: L/C,T/T

Transport: Ocean

Produktegenskaper
Produktegenskaper

MerkeOnkel Chunyi

Emballasje og levering
Selge enheter : Piece/Pieces
Pakketype : kartong

The file is encrypted. Please fill in the following information to continue accessing it

produktbeskrivelse

Effekter av perilla frøolje.

1. Forbedre menneskelig immunitet

Perilla frøolje inneholder en stor mengde umettede fettsyrer, hvorav linolensyre og linolsyre er essensielle fettsyrer for menneskekroppen. Menneskekroppen kan ikke syntetisere dem av seg selv og kan bare tas opp gjennom mat. Hvis disse to fettsyrene mangler i lang tid, vil det føre til forskjellige symptomer som redusert immunitet, søvnløshet og mottakelighet for sykdom.

Α-linolensyre i perillafrøolje kan forhindre eller forbedre autoimmune sykdommer. Det kan akselerere metabolismen til "autoreaktive T -celler", og dermed forbedre kroppens immunitet, fremme normale kroppsfunksjoner og motvirke autoimmunitet. sykdom.

2. Forhindre arteriosklerose

Forskning viser at perillaolje er rik på alfa-linolensyre. Etter at alfa-linolensyre kommer inn i menneskekroppen, kan den omdannes til EPA. EPA kan hemme aggregering og avsetning av blodplater og forhindre trombose; Det kan redusere kolesterolnivået; Det kan øke seigheten og elastisiteten i blodkarvegger; Det kan hemme spredningen av vaskulære glatte muskelceller og forhindre dannelse av åreforkalkning. Perillaolje er også rik på E -vitamin, som kan forhindre lipidperoksydasjon i kroppen og opprettholde blodkarelastisiteten. Derfor kan perillafrøolje forhindre herding av arterier, redusere blodviskositet og fremme blodsirkulasjon.

3. Anti-Cancer and Anti-Cancer

Det høye innholdet av a-linolensyre i perillaolje kan redusere mengden linolsyre som er absorbert av kreftceller fra blodet, og tvinger kreftceller til å miste et viktig næringsstoff. α-linolensyre kan konkurrere om metabolismen av kreftceller. Det nødvendige enzymet, alfa-linolensyre, gjør cellemembranene til kreftceller mer umettet, noe som kan fremme den naturlige døden til kreftceller og bremse utviklingen av kreft.

4. Forsink aldring

Alfa-linolensyre i perillaolje hemmer aldring og reverserer til og med aldringsprosessen ved raskt og kraftig aktivitet av SOD og reduserer mengden av Free Radical Metabolite MDA. Generelt sett kan alfa-linolensyre forbedre hudaktiviteten til celler, og eliminere hudflekker effektivt og etterlate huden i en tett, lubben og skinnende tilstand.

5. Hjernebygging og intelligensforbedring

Perilla frøolje er rik på a-linolensyre. α-linolensyre er et av de viktige stoffene for hjerneutvikling. Det er en ernæringsfaktor som er nødvendig for å opprettholde hjernen og nerves funksjon. Det er et essensielt stoff for hjernedannelse og IQ -utvikling. Det vil si at råstoffet som trengs for vekst av nerver i hjernen vår, er linolensyre, og energien som trengs av nerver og nevroner tilføres av linolensyre. Inntaket av a-linolensyre kan fremme utviklingen av hjerneceller og forbedring av hjernefunksjoner, og bidrar til å forbedre hjernens minne og tenkeevne, og dermed oppnå effekten av å styrke hjernen og forbedre intelligensen.

Egoma Perilla Oil
Forsyningsevne og tilleggsinformasjon

emballasjekartong

ProduktivitetUnlimited supply

TransportOcean

OpprinnelsesstedKina

ForsyningsevneUnlimited supply

Havndalian ,shanghai, guangzhou

Betalings typeL/C,T/T

IncotermFOB

Perilla Seed Nutrition
Perilla Seed Oil Canada
Dr bedårende perilla frøolje

Varme produkter

SEND INQUIRY

* 此处显示错误信息
* 此处显示错误信息
Kontakt oss
Abonnere
Følg oss

Copyright © 2024 Jilin Chunyi Industrial Co., Ltd Alle rettigheter reservert.

Send forespørsel
*
*

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende